BÜYÜK OLUKLU İLKOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizi günümüz şartlarına göre değil, değişen dünya şartlarına ve çağın gereklerine uygun, uzun vadeli hedeflere göre, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açık, öğrenmeyi hedef edinen, milli ve manevi değerleri koruyan, çağdaş, bilgili ve inançlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati - 08:50 Ders Bitiş Saati - 14:40
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz bünyesinde 2 özel eğitim sınıfı bulunmaktadır.

WEB - https://buyukolukluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜK OLUKLU KÖYÜ BÜYÜK OLUKLU KÜME EVLERİ İLKOKUL BLOK NO: 219 SELİM / KARS

Yerleşim Yeri - Köy

Ulaşım Ulaşım sorunu yoktur. Her gün sabah il ve ilçe merkezine köyümüzden araçlar ulaşım sağlamaktadır. Öğretmenlerimiz il merkezinden gidip gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 45 km İlçe Merkezine Uzaklık : 35 km